4 redenen waarom outsourcing van werkzaamheden aantrekkelijk is

Posted on juni 18, 2015 by in Blog with Reacties uitgeschakeld voor 4 redenen waarom outsourcing van werkzaamheden aantrekkelijk is

Outsourcing (de zakelijke term voor het uitbesteden van werkzaamheden) is een uitdrukking die steeds belangrijker wordt in de zakelijke wereld. Zeker in de huidige tijd moeten ondernemers op de kleintjes letten en werken om die reden vaker met een klein en efficiënt team.

Werkzaamhedencalculator-178127 die niet tot de corebusiness behoren, worden vervolgens geoutsourcet. Dit gebeurt vooral bij bedrijven met 2 tot 10 werknemers.

Door outsourcing koopt een ondernemer expertise in die niet aanwezig is in de onderneming. Denk hierbij aan het inhuren van een financiële of marketing consultant. Financiën is een tak van sport waar je als ondernemer niet aan ontkomt. Maar datzelfde geldt ook voor marketing.

 

Door het outsourcen van marketing werkzaamheden behalen ondernemers veel voordeel zoals:

 • Hoge kwaliteit tegen lage kosten

 • Door het outsourcen van uw administratie (of marketing, HRM) koopt u kennis en kunde in tegen een relatief lage prijs. Het kantoor neemt alle rompslomp uit handen, voert operationele verbeterslagen door en u kunt zich op uw eigen specialiteit richten. De kosten die u maakt met het outsourcen van uw administratie zijn relatief laag gezien de waarde die deze diensten toevoegen aan uw bedrijf.

 • Geen risico van langlopende contracten

 • Wanneer u als ondernemer medewerkers in dienst neemt, moeten zij zich binnen uw organisatie nog bewijzen. Dit neemt risico’s met zich mee, die niet altijd goed uitpakken. Zeker voor een MKB’er. Met outsourcing van de administratie werkzaamheden koopt u direct expertise in op meerdere vlakken, waarbij u bovendien geen langlopende contracten hoeft aan te gaan. Tevens zijn bedrijven die uw randzaken kunnen oppakken veel beter te vinden en op waarde te schatten.

 • Minder administratieve rompslomp

 • De administratieve rompslomp die bij werknemers komt kijken kennen we allemaal. Urenregistraties, lonen, loonheffingen betalen et cetera. Het outsourcen van deze randzaken van uw onderneming zorgt voor een risicoloze en administratief-arme oplossing.

 • Focus op de kerntaken

 • Door het outsourcen van werkzaamheden aan experts kunt u zich als ondernemer volledig richten op de kern van uw bedrijf. U wilt toch ook niet uren besteden aan uw eigen administratie, het bijhouden van uw website, social media of het schrijven van uw content? U bent tenslotte ondernemer en wilt uw tijd nuttig besteden, toch?

  Wij zien de voordelen van dit concept dagelijks terug bij onze klanten. Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

  Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via p.visch@proximare.nl