Samen Ondernemen

notepad-690335Samen ondernemen betekent dat er door Proximare mee wordt geïnvesteerd in uw bedrijf. Door ondersteuning in de bedrijfsvoering wordt u als ondernemer geholpen in het opzetten of verder uitwerken van uw bedrijf. De Engelse term hiervoor is ‘Sweat Equity’. Dit staat voor het inbrengen van expertise, tijd en moeite.

Met deze constructie wordt het voor eigen rekening en risico inbrengen van werkzaamheden vanuit Proximare aangeboden zonder directe vergoeding, maar in ruil voor deelname in uw bedrijf. Met andere woorden: No cure, no pay.

Hiermee heeft u op korte termijn het voordeel van lagere kosten en snellere groei. Op langere termijn biedt Ssamen Ondernemen het voordeel van een sparringspartner die mee werkt in een stabiele bedrijfsvoering. Vanuit Proximare wordt expertise aangeboden op het gebied van financiële administratie, marketing én verkoop.

Door samen te ondernemen wil Proximare de bedrijfsvoering van uw bedrijf op een hoger plan tillen en de resultaten verbeteren.

Op deze manier wordt er door de inbreng van tijd en moeite waarde toegevoegd. Het voordeel van de expertise en operationele inzet door Proximare kan uw bedrijf de boost geven voor de snelle groei die u wenst.