Over Proximare


Proximare-Profiel-foto


Het ontstaan van ProximareIn 2013 is Proximare gestart als Administratie- en Advies bureau. De dienstverlening was hiermee gericht op het ondersteunen van bedrijven met hun financiële administratie. Later is daar ook Proximare Consultancy aan toegevoegd, gezien de groeiende opdrachtenportefeuille met een diversiteit aan werkzaamheden.

Proximare Consultancy helpt bedrijven met de volledige bedrijfsvoering. De dienstverlening richt zich op zowel financiën, marketing als sales. Door de ondersteuning op de belangrijkste vlakken van uw bedrijfsvoering kunt u zich als ondernemer volledig focussen op uw expertise of product.

Patrick Visch is oprichter van Proximare. Met als achtergrond een Accountancy opleiding, is Patrick vanuit de accountancy overgestapt naar het bedrijfsleven. Daar heeft hij ervaring opgedaan in de diverse onderdelen van bedrijfsvoering. Door ook commerciële werkzaamheden te doen heeft hij ervaring opgedaan in alles rondom financiën, marketing en sales.

Vanuit Proximare doet Patrick diverse werkzaamheden voor klanten in de B2B en B2C sector.

 

 

Proximare in ontwikkelingNa de oprichting van Proximare Administratie en Advies en Proximare Consultancy hebben meerdere vaste opdrachtgevers (een gedeelte van) de bedrijfsvoering uitbesteed.

Hieruit is gebleken dat er meer behoefte is naar een flexibele partner in de bedrijfsvoering, dit was de reden voor het aanbieden van bredere consultancy werkzaamheden.

De zakelijke kant van bedrijven is voor ondernemers iets waar zij graag over sparren en bij geholpen worden. De toegevoegde waarde vanuit Proximare wordt geboden door kennis over financiën, marketing en sales. De belangrijkste kenmerken van elk bedrijf.

Door samenwerkingen met experts uit de praktijk en het groeiende netwerk wordt het aanbod nog steeds breder.

Mensen doen namelijk zaken met mensen, niet met bedrijven. En dat is precies waar Proximare zich op richt.