Diensten


Bedrijfsvoering, Marketing & Sales

Door de kennis van uw financiële administratie en de financiele planning is Proximare uw adviseur en sparringspartner voor uw bedrijfsvoering. Door mee te denken in de processen en beslissingen die ondernemers moeten nemen kunt u de toegevoegde waarde van Proximare ervaren.

Ondernemersplannen
Startende ondernemers, maar ook ‘bewezen’ ondernemingen hebben behoefte aan een gedegen ondernemingsplan. Door het uitwerken en bijwerken van uw ondernemingsplan blijft u voortdurend nadenken over de toekomst van uw bedrijf. Proximare helpt u bij het opzetten en onderhouden van uw ondernemingsplannen zodat uw een scherpe blik op de toekomst heeft.

Door het uitvoeren van deze werkzaamheden kan ik op een pro-actieve manier adviseren in de bedrijfsvoering.

Het opzetten van uw onderneming
U bent ingeschreven als ondernemer, maar wat nu? Wat is er nodig om uw onderneming te starten? Hoe gaat u uw onderneming in de markt zetten?

Stuk voor stuk vragen waar u tegen aan kan lopen. Ik help u hier graag bij, om zo een vliegende start met uw onderneming te maken.

Marketing & Sales
Zonder klanten geen werk, en zonder de juiste marketing geen klanten. Hoe zorgt u dat uw bedrijf naamsbekendheid krijgt? Hoe zet u uw merk neer?
Vanuit Proximare helpen we u hiermee, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.


Uw flexibele financiële afdeling

Vanuit Proximare ben ik zowel tijdens kantooruren als buiten kantooruren beschikbaar. Hierdoor kunt u zich optimaal richten op uw productiviteit, waardoor u uw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen.

Administratie en advies
Uw maandelijkse administratie, de BTW aangifte, het voorbereiden van jaarstukken voor uw accountant. Alle financiele administratie kan uit uw handen worden genomen.
Het maken van begrotingen, kasstromen en diverse financiele rapportages zijn aanvullende werkzaamheden welke Proximare kan uitvoeren om u een nóg beter beeld te geven van uw onderneming.
Automatiseren van financiele processen waardoor er minder tijd aan de uitvoering van de financiele kant van de onderneming nodig is

Processen & administratieve organisatie
De processen binnen uw bedrijf zorgen voor de onderbouwing van uw financiële cijfers. In accountantstermen noemen we dit de Administratieve Organisatie. Voor uw bedrijf is het van belang dat deze processen efficient en correct verlopen. Proximare kan de huidige situatie in beeld brengen en adviseren in de verbeterpunten van uw administratieve organisatie.


Zakelijke evenementen

Het opzetten van zakelijke evenementen biedt veel kansen voor bedrijven. Maar hoe zorg je voor een goede opzet, het vermarkten van een evenement en de komst van jouw doelgroep?

Zakelijke evenementen
De volledige campagne rond een evenement wordt door Proximare uit handen genomen. Van opzet tot uitvoering, contacten met lokatie, leveranciers en publiek.