Diensten


Bedrijfsvoering, Marketing & Sales

Een doordacht plan is de basis voor het behalen van successen.

Ondernemersplannen
Startende ondernemers, maar ook ‘bewezen’ ondernemingen hebben behoefte aan een gedegen ondernemingsplan. Door het uitwerken en bijwerken van uw ondernemingsplan blijft u voortdurend nadenken over de toekomst van uw bedrijf. Vanuit Proximare help ik u bij het opzetten en onderhouden van uw ondernemingsplannen zodat uw een scherpe blik op de toekomst heeft.

Door het uitvoeren van deze werkzaamheden kan ik op een pro-actieve manier adviseren in de bedrijfsvoering.


Marketing & Sales
Zonder klanten geen werk, en zonder de juiste marketing geen klanten. Hoe zorgt u dat uw bedrijf naamsbekendheid krijgt? Hoe zet u uw merk neer?
Vanuit Proximare helpen we u hiermee, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ik verzorg de social media, e-mailcampagnes en PR voor uw bedrijf. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

Bent u op zoek naar nieuwe klanten? Met gerichte acties verzorg ik ook de verkoop van uw dienst of product.


Processen & administratieve organisatie
De processen binnen uw bedrijf zorgen voor gestroomlijnde processen en de juiste onderbouwing van uw financiële cijfers. Beter bekend als de administratieve organisatie. Voor uw bedrijf is het van belang dat deze processen efficiënt en correct verlopen. Ik kan vanuit de huidige situatie uw verbeterpunten in beeld brengen en u adviseren hoe u uw administratieve organisatie kunt optimaliseren.


Evenementen

Het opzetten van (zakelijke) evenementen biedt veel kansen voor bedrijven. Maar hoe zorg je voor een goede opzet, het vermarkten van een evenement en de komst van jouw doelgroep? Hier neem ik graag de regie om zo een succesvol evenement neer te zetten.

De volledige campagne rond een evenement kan ik uit handen nemen. Van opzet tot uitvoering, contacten met lokatie, leveranciers en publiek.