Op donderdag 6 oktober a.s. wordt het evenement WINE & MORE georganiseerd. Tijdens deze avond gaan we de wereld van wijn rond, is er passende spijs bij elke wijn en is er een beursvloer met lokale bedrijven gericht op lifestyle. Initiatiefnemers Erwin Teunissen, Erik Broekhuis en Patrick Visch nodigen je graag uit om hierbij te zijn. Gastheer deze avond is Broekhuis Volvo in Harderwijk.

 

Erwin Teunissen is met zijn bedrijf Vinivo een bekende in de regio als het om wijn gaat. “Deze proeverij is een prachtige gelegenheid om met wijnen uit meerdere landen kennis te maken. Met wijnboeren uit het Zuiden van Europa zijn er vinologen die ons deze avond mee willen nemen in hun diverse aanbod.”

Erik Broekhuis en Patrick Visch waren direct enthousiast om dit gezamenlijk te organiseren. “We houden beide van een wijntje op zijn tijd, organiseren ook graag evenementen en verbinden van mensen is ons op het lijf geschreven. Vandaar de naam WINE & MORE. Het wordt een avond vol vermaak voor onze relaties.”

 

Erwin vult aan: “Voor een avond als deze is Broekhuis Volvo een perfecte plek. We kennen deze locatie goed en zijn erg blij dat Broekhuis ons wil ontvangen.”

 

Tijdens deze avond zijn zowel zakelijke als particuliere gasten welkom. Naast de proeverijen van wijn en spijs én de Lifestyle beursvloer, is er ruim de gelegenheid om elkaar gezellig te ontmoeten.

 

Programma:

19.30 uur – 20.00 uur: Inloop

20.00 uur: Opening door gastheer Broekhuis en de organisatie van Wine & More

20.10 uur: Presentatie ‘Het ontstaan van een goede wijn’

20.30 uur: Wijn, spijs en lifestyle op de beursvloer

22.30 uur: De laatste ronde

 

Lokatie:

Broekhuis Volvo, Zuiderbreedte 42 in Harderwijk

 

Aanmelden is gratis en kan door het formulier in te vullen.

    Jouw naam

    Jouw e-mailadres

    Jouw bericht