Go Greenmonkeys! 🐵

De ideale baan, dicht bij huis. Dat is de missie van Greenmonkeys B.V. Hét platform voor het vinden van de baan op fietsafstand voor de IT-markt. 🚲

Meer vrije tijd, minder files en een leuke baan. ✅ Gerhard Veringa en Harry Voss werken al jaren samen en sinds kort mag ik ze hierbij helpen. Zo bundelen we de krachten van onze netwerken in de IT.

Zij nemen de recruitment voor hun rekening, ik mag vanuit Proximare de markt bewerken. Een mooie uitdaging waarbij we een duurzame oplossing bieden voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe IT-baan óf naar goeie IT’er(s)? Laat het ons weten en we gaan aan de slag!

Hoe werkt het?

Er komen voortdurend IT’ers bij Greenmonkeys terecht als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. In de loop van de jaren hebben Harry en Gerhard al honderden mensen geholpen aan een nieuwe uitdaging. Met het platform van Greenmonkeys zien zij het real-time vacature overzicht en kunnen rechtstreeks solliciteren. En zit dé baan er niet tussen? Dan gaan we op zoek naar een passend bedrijf in ons netwerk.

Bedrijven

In de IT zijn er daarnaast enorm veel bedrijven die doorlopend IT’ers zoeken. Die bedrijven kunnen we helpen door het plaatsen van hun vacatures op het platform van Greenmonkeys. Kandidaten kunnen dan rechtstreeks solliciteren bij de werkgever zonder tussenkomst van Greenmonkeys.

Mochten bedrijven toch specifiek op zoek zijn, dan kunnen we een werving- en selectietraject starten.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan in de IT, of juist naar een goeie IT’er? Dan helpen we je graag.

💻 www.greenmonkeys.nl