Grip op recruitment, sales en marketing bij 2ICT

2ICT is met vestigingen in Harderwijk en Zwolle een grote, lokale speler op het gebied van kantoorautomatisering. Met zo’n 25 collega’s werken zij voor het MKB. Hierbij ontzorgen zij hun klanten op het gebied van de ICT. 2ICT zocht hulp bij de recruitment, marketing en sales.

 

Sinds het najaar van 2021 mag ik 2ICT één dag per week ondersteunen met verschillende werkzaamheden. In eerste instantie werden er nieuwe collega’s gezocht vanwege de groei die het bedrijf doormaakt. We hebben al snel de openstaande posities in kunnen vullen. De samenwerking beviel van beide kanten erg goed en daarom hebben we ook op het gebied van sales- en marketing een opdracht uitgewerkt.

Met het opzetten van een content-strategie, het inzetten van een CRM en samen met de 2ICT collega’s de sales- en marketing meer vorm te geven staat er inmiddels een geoliede machine. We zijn gaan werken met Hubspot als CRM en e-mailmarketing tool, Leadinfo voor het monitoren van de websitebezoekers en hebben een gestructureerd wekelijks overleg opgezet waardoor we effectief en efficiënt te werk gaan.

 

Voor de diverse content maken we gebruik van de website, social media en andere, lokale kanalen om meer bekendheid te geven aan de ontwikkelingen binnen 2ICT.

 

Uiteindelijk heeft dit inmiddels meer grip gegeven op sales en marketing en kunnen we verder bouwen aan de groei van 2ICT door invulling te geven aan nieuwe plannen. Een mooie samenwerking met de ondernemers, collega’s en andere partners van 2ICT!

 

Zoek jij ook een partner voor je ICT? Met 2ICT helpen we je met je IT beheer, IT beveiliging, IT advies en Cloud oplossingen.

 

2ICT Harderwijk & Zwolle

www.2ICT.nl

Zoek jij juist ook versterking op het gebied van sales, marketing of recruitment?

Mail of bel me dan via p.visch@proximare.nl of 06-1244 8821