Done deal!

Eerste contacten met Indiase ondernemers
Van 2010 tot 2018 ben ik actief geweest bij coMakeIT, een Nederlands bedrijf met een Indiase dochteronderneming. Hiervoor mocht ik meerdere keren naar India reizen en door het werken met hen zijn er leuke contacten gebleven.

Opdracht om te helpen in Europa

Uit deze contacten komt nu ook een mooie opdracht. The Smarketers, het bedrijf van een oud-collega, doet veel werk voor Europese bedrijven. Ik ga hen helpen met het zoeken en vinden van meer klanten. We gaan Account Based Marketing (ABM) uitvoeren voor tech-bedrijven die verder willen groeien.

Waarom deze opzet?

In Europa, met name Nederland, Frankrijk en Duitsland, zijn er nog niet veel bedrijven die met de ABM methode werken. Terwijl het enorm mooie resultaten kan opleveren.

Het team van The Smarketers werkt in Hyderabad, India. Voor hun Europese klanten is het een enorm voordeel als er een lokaal aanspreekpunt is. Een mooie uitdaging om op te pakken!

Ben jij ook op zoek naar een gerichte marketing en sales aanpak? Laat het me weten en ik kom graag een keer de mogelijkheden bespreken.

    Jouw naam

    Jouw e-mailadres

    Waar kan ik je mee helpen?

    Jouw bericht