Hoe UX bijdraagt aan betere software

Op woensdag 19 april zijn we voor de nieuwe ISVNetwork sessie te gast bij Mavim in Noordwijk. Samen met Keen Design ontvangen zij ons voor een inspirerende middag.

Iwan Cuijpers van Keen Design neemt ons mee in zijn werk voor ISV’s: “Keen Design heeft Mavim geholpen hun product gebruiksvriendelijker te maken en daarmee dat product ook succesvoller gemaakt. We willen graag delen hoe je dat zelf zou kunnen aanpakken. We merken inmiddels dat de meerwaarde van UX Design niet meer hoeft te worden uitgelegd, maar dat veel mensen nog zoeken naar hoe je dat dan moet doen en organiseren. Dit zijn twee verschillende vragen en op beide willen we ingaan tijdens deze sessie. Met daarbij als uitgangspunt: Value.”

Wouter Jan de Baan, CPO van Mavim laat ons de ins- en outs van de software-ontwikkeling bij Mavim zien. “Mavim is een Nederlandse ISV en maakt software om bedrijven te helpen met het bouwen en ontwerpen van “future ready organizations” om hun process performance te verbeteren. We helpen klanten met het analyseren, implementeren en verbeteren van bedrijfprocessen in de context van de gehele organisatie.  Dit wordt door Gartner gezien als DTO (Digital Twin of an Organization) technology en Mavim is een van de leaders in deze categorie.

Mavim heeft 2 uitgangspunten geformuleerd om zich te onderscheiden in de markt; “A system everyone already knows how to use” (geen training nodig) en unbeatable navigation experience. Hiervoor hebben we een aantal designsprints opgezet ism Keen Design. De uitgkomsten zijn 1:1 geimplementeerd in het product en heeft geresulteerd in sterke expansie van nieuwe klanten en internationalisering via het partnerkanaal. In 2022 zijn Accenture en Microsoft Global Engagement Partners van Mavim waarbij ze hun Industry IP in Mavim gebruiken om hun IT transformatie opdrachten bij eindklanten te versnellen, beter te doen en geborgd achter te laten.”

Tijdens deze interactieve sessie willen we jullie inspireren, ervaringen delen en bouwen aan een sterk netwerk. CEO’s en CTO’s van software-productbedrijven (ISV’s) zijn welkom om deze middag gratis en vrijblijvend bij te wonen.

 Programma:

15.30 – 16.00 Inloop

16.00 – 16.15 Korte voorstelronde

16.15 – 17.00 Iwan Cuijpers – Keen Design

17.00 – 17.15 Korte pauze

17.15 – 18.00 Wouter Jan de Baan

18.00 – 19.00 Diner

Ben jij er ook (weer) bij? Dan hoor ik graag van je. Mail me op p.visch@proximare.nl of laat hieronder jouw gegevens achter.

Patrick Visch | ISVNetwork | 06-1244 8821

    Jouw naam

    Jouw e-mailadres

    Wat wil je deze sessie inbrengen?

    Jouw bericht