ISVNetwork: kennis en inspiratie voor ISV’s

 

Het bouwen van een netwerk is iets wat veel tijd kan kosten, maar voor sterke relaties zorgt. Samen kennis delen en inspiratie opdoen is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

Reden genoeg om daarom het ISVNetwork te starten. Activiteiten voor Independent Software Vendors, of in het Nederlands, onafhankelijke software-ontwikkelbedrijven.

 

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers en bedrijven leren kennen in deze markt. Ik wil deze graag ook aan elkaar verbinden door verschillende soorten sessies te organiseren waarbij kennisdeling en inspiratie centraal staat.

 

De afgelopen maanden heb ik met Luis Abreu en Michael Stoop voorbereidingen getroffen voor een eerste sessie bij Calvi Insight in Tilburg. Met een enorme rugzak aan ervaring zullen zij deze kennis en inspiratie delen.

 

Inspiratiesessie #FutureofPentesting @Calvi Insight  

 

Gastheer Michaël Stoop geeft ons een unieke kijk in de keuken van Calvi Insight. Met meer dan 50 ontwikkelaars in binnen- en buitenland werken ze aan het product voor de telecommarkt. Michaël zal jullie inspireren met zijn kennis, kunde en ervaringen rondom het aansturen van Calvi Insights.

 

Onderwerpen die Michaël aansnijdt zijn:

  • Hoe migreer je een complex platform wat bestaat op verschillende klanten-sites succesvol naar kubernetes?
  • Welke uitdagingen hebben we door de jaren heen gehad?
  • Welke best-practices en valkuilen hebben we leren kennen?
  • Hoe stuur je 5 ontwikkelteams in 3 landen aan die elk een eigen manier van werken hebben?
  • Hoe ga je om met maatwerk bij verschillende klanten?

 

Luis Gomes de Abreu is CTO van Nmbrs en werkt nu vanuit zijn start-up Cyver aan het veiliger maken van software-ontwikkeling. Een ervaren CTO die ons graag verteld wat we kunnen verwachten op het gebied van Cyber-Security en met name Pentesting.

 

Deze sessie is voor de CTO’s en CEO’s van Software-ontwikkelbedrijven die geïnspireerd willen raken, kennis willen opdoen, delen en willen bouwen aan een sterk netwerk.

 

Op donderdag 24 maart om 15.00 zijn we welkom bij Calvi Insights in Tilburg voor deze sessie. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Ben je geinteresseerd in het bijwonen van deze sessie? Laat dan jouw gegevens achter of bel met Patrick Visch via 06-1244 8821 of mail naar p.visch@proximare.nl