Wheels Up met Deelfiets Nederland!

 

Ruim twee jaar is er al gewerkt aan het platform van Deelfiets Nederland (www.deelfietsnederland.nl) en sinds kort mag ik dit team komen versterken. Een super gave uitdaging!

In het team waar de Scaling-up -methode centraal staat, vorm ik samen met Oumar Sylla, Fikret Akin en Michael Wolf de ‘Denktank’ die het Deelfiets Nederland team aanstuurt.

De kernwaarden Duurzaamheid, Vitaliteit en Mobiliteit staan voorop in alle activiteiten.

De markt

We richten ons op twee markten. Particuliere gebruikers die te herkennen zijn aan de blauwe fietsen en de zakelijke markt, waar de stijlvolle zwarte fietsen worden ingezet.

Sterk onderscheidend vermogen

Deelfiets Nederland onderscheidt zich in de markt door het gebruik van E-bikes met slimme sloten, sensoren voor een enorme bak data en een eigen MAAS (Mobility As A Service) ecosysteem met o.a. de Deelfiets Nederland app en slimme ophangsystemen in eigen abri’s. Technische termen die veel zeggen over de het innovatieve vermogen van de jonge onderneming.

Ambities

Onze ambities? Groeien van Zwolle naar heel Nederland. Wat mij betreft loopt die route ook over de Noord-Veluwe, waar slimme mobiliteit een thema is wat de regio afgelopen tijd veel is gaan bezighouden.

Blij dat ik dit team mag gaan helpen met de groei. Wheels up!