Sport & Life – Visch op de fiets!

Vanaf de volgende editie van Sport & Life, een magazine wat bij 10.000 bedrijven en instellingen in de economische regio terecht komt, mag ik een terugkerende rubriek gaan vullen. We hebben gekozen voor het thema ‘Visch op de fiets’, waarbij ik met ondernemers al fietsend in gesprek kom. En dat doen we natuurlijk op een E-Bike van Deelfiets Nederland.

Ondernemers

Ik zoek ondernemers met mooie verhalen die willen spreken over duurzaam ondernemen, over vitaliteit binnen het bedrijf of die maatschappelijk betrokken zijn met hun bedrijfsactiviteiten.

 

Ga je mee? 

Heb jij zin om een stukje te gaan fietsen én daar een mooi artikel over te laten schrijven voor het Sport & Life magazine? Ik zorg voor de fietsen en een leuke route door de regio!

Bel me op 06-1244 8821 of mail me via p.visch@proximare.nl als je meer wil weten over deze rubriek.