Voor een klant van Proximare in de financiële sector mag ik op zoek naar twee IT’ers die geïnteresseerd zijn in een volgende stap in hun carrière.

Ik ben op zoek naar een Senior IT Inkoper en een Kwaliteitsmanager IT. Is dit iets voor jou of ken je iemand die in dit plaatje past? De gouden tip wordt natuurlijk beloond!

 

Senior IT inkoper: 

Voor deze rol zoeken we een ondernemende en vernieuwende inkoper. Je bent continu op zoek naar verbetering, je bent creatief en innovatief en een teamspeler. Met humor natuurlijk.

Jouw afdeling, inkoop, bestaat uit enthousiaste, gezellige en ambitieuze medewerkers. Continue verbetering staat hoog in het vaandel.

Als senior inkoper IT ben je een gedreven professional. Je handelt met passie en lef en zal niet altijd de begaande paden bewandelen. Je bent het aanspreekpunt voor alle IT inkoopvraagstukken binnen onze organisatie. De functie kenmerkt zich door veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling.

Ben jij:
• in staat de wensen van de klant op een goede manier te vertalen naar requirements;
• communicatief sterk, zowel op tactisch als strategisch niveau, in woord en geschrift;
• overtuigend, pragmatisch en resultaatgericht;
• in staat om verbinding te maken en stakeholders met je mee te krijgen;
• een allround aanbestedingsspecialist met een sterke voorkeur en interesse voor IT

Heb je:
• een WO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met inkoop gerelateerde opleidingen (NEVI);
• kennis en ervaring in het toepassen van Europese Aanbestedingswetgeving;
• een scherp analytisch vermogen;
• minimaal 5 jaar bewezen ervaring met (Europees) inkopen van ICT gerelateerde producten en of diensten;
• een sterke persoonlijkheid en uitstraling, waarbij je jezelf goed en zichtbaar weet te positioneren in de organisatie;
• oog voor de doelmatigheid en rechtmatigheid van het proces;
• overtuigingskracht;
• een gezonde interesse in procesoptimalisatie en bekend met double loup learning

Dan ga je:
• actief bijdragen aan de doelstelling van onze organisatie
• nauw samenwerken en afstemmen met team LCM (leveranciers- en contractmanagement ICT). Met dit team trek je gezamenlijk op in diverse (Europese) aanbestedingstrajecten;
• marktonderzoeken/consultaties uitvoeren, zodat je de specialist bent en blijft binnen jouw segment;
• in multidisciplinaire teams (Europese), ICT-aanbestedingstrajecten begeleiden en uitvoeren;
• de relatie met de interne opdrachtgevers goed onderhouden, zodat je weet wat er speelt;
• relevante inkooptools ontwikkelen en een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van team inkoop.

 

Kwaliteitsmanager IT 

De opdracht:
Gaat het jouw missie worden om in de groei die onze organisatie doormaakt analyses te maken op het proces? Welke ‘way of working’ is ideaal en hoe borgen we de kwaliteit zoals we die kennen? Spreken zowel IT als Operations jou aan? Heb je daarnaast ervaring in de financiële dienstverlening? Dan is de functie van Kwaliteitsmanager jouw nieuwe baan waarin uitdagingen en initiatief voorop komen te staan!

Als Kwaliteitsmanager ben je voor zowel IT als Operations werkzaam. Samen met de Servicedesk, Release Management, Service Management en Operations ga je zorgen voor een optimale procesinrichting waarbij “best practices” en incidenten als een rode draad door elkaar heenlopen. Jij voorkomt, signaleert en borg incidenten.

Wat ga je doen?
Als Kwaliteitsmanager borg jij kwaliteit in het gehele proces van idee tot implementatie tijdens de verandering die onze organisatie doormaakt. Hierbij kan je denken aan het opstellen van standaard ‘way of working’, standaard vastlegging requirements, kwaliteit van testen, mogelijkheden van testen, kennis en opleiding en kwaliteit van uitvoer operations.
Je beweegt je als Kwaliteitsmanager graag op een dynamisch speelveld. Jij behoudt het overzicht. Je weet exact wat er speelt binnen de organisatie en je weet welke gevolgen bepaalde acties hebben. Je hebt specialistische kennis om verandering te kunnen brengen en processen op alle niveaus van de organisatie voor te dragen en uit te leggen.
Je gaat aan de slag met het oplossen van incidenten. Je legt vast wat er gebeurt en je betrekt afdelingen organisatie breed hierin. Van hieruit draag je verbetervoorstellen aan en zorg je dat incidenten voorkomen kunnen worden. Ook bekijk je waar oplossingen tot automatisering liggen. Voorkomen, analyseren, borgen en herstel; Dit alles zorgt voor een hernieuwde ‘way of working’ betreffende incident management.
Jij weet incidenten te groeperen en zorgt voor een centrale registratie. Met de inzet van Lean op het programma zullen businessteams andere oplossingen gaan vinden t.a.v. de eigen verbeterplannen en doelstellingen.
Tot slot kan je deelnemen aan het managen van diverse programma’s die van hieruit ontstaan. Er ligt genoeg uitdaging in het verschiet!

Kortom, als Kwaliteitsmanager:
– Analyseer, herstel en borg je incidenten binnen Operations en IT;
– Bekijk je hoe nieuwe incidenten voorkomen kunnen worden, zowel qua processen als houding en gedrag;
– Zorg je voor een centrale registratie en overzicht van incidenten;
– Borg je kwaliteit in het proces van idee tot implementatie;
– Zorg je ervoor dat stakeholders van zowel Operations als IT elkaar vinden in een gezamenlijke way of working die helpt in de groei naar 1 op 4 hypotheken in beheer in 2023.

Functie-eisen:
Als manager ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.
Als Kwaliteitsmanager ben jij dé vakspecialist op het gebied van projectmanagement en kwaliteitsbewustzijn. Jij weet kwaliteitsstandaarden juist te implementeren, te borgen en op te volgen binnen Operations en IT.
Je krijgt er energie van om incidenten op te lossen en je kennis en ervaring over te dragen naar je collega’s. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde portie overtuigingskracht. Het is belangrijk om draagvlak te creëren, zodat de acties die jij voor ogen hebt ook door anderen worden gezien en opgevolgd.
Daarnaast
• Ben je in het bezit van een HBO diploma in de richting van bedrijfskunde of IT;
• Heb je meer dan 5 jaar ervaring als Kwaliteitsmanager (geheel of gedeeltelijk binnen een vergelijkbare functietitel);
• Heb je ervaring binnen de financiële dienstverlening (bij voorkeur op het gebied van hypotheken);
• Heb je bij voorkeur ervaring met het automatiseren van kwaliteitscontroles;
• Ben je bekend met de Lean methode en tools en de toepassing hiervan.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

 

Wil jij meer weten over deze vacatures? Laat dan hier jouw gegevens achter, of mail naar p.visch@proximare.nl. Bellen kan ook, ik ben bereikbaar op 06-1244 8821

 

    Jouw naam (required)

    Wat is jouw e-mailadres? (required)

    Onderwerp: vacature

    Jouw bericht