Samen ondernemen

Samen ondernemen betekent dat er ik mee investeer in jouw bedrijf. Door ondersteuning in de bedrijfsvoering wordt je als ondernemer geholpen in het opzetten of verder uitwerken van jouw bedrijf. De Engelse term hiervoor is ‘Sweat Equity’. Dit staat voor het inbrengen van expertise, tijd en moeite.

No cure, no pay

Met deze constructie wordt het voor eigen rekening en risico inbrengen van werkzaamheden aangeboden zonder directe vergoeding, maar in ruil voor deelname in jouw bedrijf. Met andere woorden: No cure, no pay.

Hiermee heb je op korte termijn het voordeel van lagere kosten en snellere groei. Op langere termijn biedt het samen ondernemen het voordeel van een sparringspartner die mee werkt in een stabiele bedrijfsvoering. Ik kan je ondersteunen op het gebied van financiële administratie, marketing én verkoop.

Samen mooie resultaten bereiken!

Door samen te ondernemen tillen we de bedrijfsvoering van jouw bedrijf naar een hoger plan en de verbeteren we direct de resultaten.

Op deze manier wordt er door de inbreng van tijd en moeite waarde toegevoegd. Dit geeft je de boost voor de snelle groei die je wenst.