Klant ervaringen


De samenwerking met Proximare is eigenlijk best bijzonder. Niet alleen wordt mijn gehele administratie maandelijks gerapporteerd, ook worden er leads en deals door Patrick binnen gehaald waardoor hij aan elk bedrijf een toegevoegde waarde kan bieden die je niet vaak tegen komt.

Klaas Klunder
Klaas Klunder
CEO Marketing Penguin

Het business-plan voor JP-ID heb ik samen met Proximare uitgewerkt. Wat ik erg prettig vind aan het samenwerken met Patrick, is dat hij flexibel is in alles wat hij doet. Ik kan hem van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereiken. Daarnaast is hij plezierig in de omgang en heeft hij interesse in alles wat met ondernemen te maken heeft.

Jaap-Peter Weerd
Jaap-Peter Weerd
JP-ID Concept & Design

Al sinds 2011 werk ik samen met Patrick. In de beginjaren huurde ik hem in als freelancer, daarna is hij zijn diensten gaan aanbieden vanuit Proximare. Niet alleen mijn financiele administratie wordt het hele jaar verzorgd, ook krijg ik feedback over mijn bedrijfsvoering en wordt er meegedacht hoe ik mijn bedrijf verder kan laten groeien. Hierdoor ontstaat meer structuur en kan ik mij volledig op de verkoop van mijn product richten. Iets waar ik als ondernemer erg blij mee ben!

Jan Reimer Westerhuis
Jan Reimer Westerhuis
Eigenaar Rookoven.com

De administratie is iets waar ik zelf niet mee bezig wil zijn. Patrick helpt me hier gelukkig bij en houdt alles gewoon simpel. Dit bespaart een hoop tijd en moeite!

Roliena van 't Hof
Roliena van 't Hof
Trainings-acteur bij Top-Expressie

Waar het aan de voorkant allemaal ontspannen en losjes voorkomt, is het toch allemaal strak geregeld aan de achterkant. Dat kenmerkt Patrick. Nadat we samen Business Club N.V. hebben opgericht, kwamen we er al snel achter dat we elkaar goed aanvullen als team. Dit heeft al geleid tot meerdere gezamenlijke consultancy activiteiten. Patrick is een ondernemende, enthousiaste business partner waar het prettig samenwerken mee is.

Marcel van 't Hul
Marcel van 't Hul
Eigenaar Local Advice

Met raakvlakken op meerdere gebieden is gebleken dat Patrick graag mag sparren over het uitwerken van bedrijfsconcepten en het opzetten van een bedrijf. Wat ik erg bijzonder vind, is dat hij met zijn accountancy achtergrond ook sterk is in sales en marketing activiteiten. Een echte ondernemer, met focus op zijn netwerk.

Michael Wolf
Michael Wolf
Eigenaar SocialMediaReclame