The impact of M&A on ISV’s and its products

De volgende sessie van het ISVNetwork duiken we in de zakelijke en technische kant van M&A’s. In de wereld van software-productbedrijven ontwikkelen bedrijven zich snel van start-up naar scale-up. Een snelle lifecycle. Iets wat de aandacht trekt van zowel investeringsmaatschappijen als marktleiders. ISV’s zijn zo relatief snel interessant voor overnames. Met name de potentie van een product kan reden zijn tot een fusie of overname.

Wim Heijting van Finch Strategy (www.finch-strategy.com) begeleidt sinds 2005 ISV’s bij fusies, overnames en financieringen. Hij neemt ons mee in de dynamiek van M&A’s. Waar wordt een ISV op beoordeeld? Wat is de waarde, de potentie en hoe verhoudt dit zich tot elkaar? Wat betekent dit voor de ontwikkelaars en eigenaren van een product, waar kennis en IP centraal staat?

Johan Gerrits, CTO van KidsKonnect, zal ons vervolgens meenemen in de Business case van KidsKonnect. Zij hebben de afgelopen jaren verschillende fusies en overnames doorlopen. Hoe breng je verschillende teams en producten samen? Johan is 1 jaar geleden bij KidsKonnect ingestapt om met deze uitdaging aan de slag te gaan.

Programma woensdag 8 november

15.45 – 16.00 Inloop

16.00 – 16.10 Opening en welkom

16.10 – 17.00 Presentatie Wim Heijting

17.00 – 17.10 koffiepauze

17.10 – 18.00 Presentatie Johan Gerrits

18.00 – 19.00 Eten en napraten

19.00 – Einde avond

Locatie: KidsKonnect, Almere

Aanmelden:

We nodigen je graag uit om deze middag meer te horen en te zien over de thematiek. CEO’s en CTO’s van ISV’s (Independent Software Vendors) kunnen zich aanmelden.

    Jouw naam

    Jouw e-mailadres

    Wat wil je deze sessie inbrengen?

    Jouw bericht