Met ruim 250 bezoekers is Wine & More op donderdagavond 6 oktober succesvol verlopen. Met zo’n 70 wijnen, 25 ondernemers die zich presenteerden en 3 blije organisatoren wordt er tevreden terug gekeken op Wine & More bij Broekhuis Volvo in Harderwijk. Naast de wijnproeverij was er een beursvloer met ondernemers rond luxe en lifestyle.

 

“Qua organisatie hebben we het uit de hand laten lopen” verteld Erwin Teunissen, de aanstichter van deze avond met een knipoog. “Eerdere jaren organiseerde ik een wijnproeverij voor klanten en relaties. We hebben daarbij de focus op Europese en met name Italiaanse wijnmakers die speciaal voor deze avond naar Harderwijk zijn gekomen. Dit jaar ben ik met Erik Broekhuis en Patrick Visch, twee ondernemers die ik goed ken, dit event gaan organiseren en hebben we er veel meer dan een wijnproeverij van gemaakt. ”

Verbinden en ontmoeten

Erik Broekhuis vult aan: “We zijn drie ondernemers die elk op hun eigen manier altijd werken aan verbinding en ontmoeting. Deze avond konden we dat op een prachtige manier samenbrengen. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van zowel de gasten, de ondernemers op de beursvloer én onze gastheer Joost Fraanje van Broekhuis Volvo.”

 

“Dat smaakt naar meer.” Vind Patrick Visch. “Naast onze eigen relaties was er aanloop van veel geïnteresseerden uit de regio, die o.a. door de betrokken ondernemers zijn uitgenodigd. Daarmee kwamen we op zo’n 250 gasten deze avond. Wat ons betreft een hele mooie basis voor een terugkerend evenement.”

 

Gastheer Joost Fraanje kijkt tevreden terug. “Bij Broekhuis Volvo is onze locatie vooral een ontmoetingsplek. Als drie enthousiaste ondernemers dan aankloppen met een evenement wat vooral waarde biedt voor de ondernemers en gasten, help ik ze graag. Net als Erwin, Erik en Patrick willen we bij Broekhuis Volvo graag verbinden en ontmoeten. Dat is deze avond zeker gelukt.”